Valmistelu: Faith Lutheran hallitsee kauden avausvoittoa

Libertyn pelaajat tulevat hulluiksi opiskelijaosastonsa kanssa voitettuaan luokan 5A lukionsa... Libertyn pelaajat tulevat hulluiksi opiskelijaosastonsa kanssa voitettuaan luokan 5A lukion jalkapallopelinsä Palo Verdeä vastaan ​​Liberty High Schoolissa perjantaina 19. elokuuta 2022 Hendersonissa. (Ellen Schmidt/Las Vegas Review-Journal) @ellenschmidttt

Rylan Walter heitti 260 jaardia ja kolme touchdownia, ja Faith Lutheran teki 31 peräkkäistä pistettä ohittaen Reedin ja voitti perjantaina 37-13 kotivoiton Crusadersin kauden avauksessa.

Walter syötti 20-27 ja oli yhteydessä Peyton Steigerwaldiin, Nehemiah Brooksiin ja Mason Adayin pisteiden saamiseksi.

mikä merkki on joulukuun 6

Steigerwald nappasi kuusi syöttöä 104 jaardia ja Cale Bresliln juoksi 118 jaardia ja kosketuksen Crusadersille. Vicentico Pringle katkaisi maalin neljännellä neljänneksellä katkaistulla touchdownilla.

Orem (Utah) 21, Desert Pines 14 — Oremissa Desert Pines käänsi pallon neljä kertaa ensimmäisellä puoliajalla, mutta hänellä oli silti mahdollisuus myöhään ennen kuin hän pääsi maaliin.

Jaguarsilla (0-1) oli pallo Tigersin 10 jaardin sisällä alle kahden minuutin kuluttua, mutta se ei kyennyt lyömään sitä sisään.

Freshmen teki Desert Pinesin molemmat maalit Trey Jacksonin 99 jaardin aloituspotkussa ja Marquis Robyn 40 jaardin syötössä Massiah Mingolle.

Canyon Springs 18, Arcadia (Kalifornia) 14 — Canyon Springsissä Darrell Finks juoksi kahdelle touchdownille ja katkaisi syötön, ja Pioneers piti kiinni otettuaan puoliajan 18-0-johtoon.

Amere Swann teki myös touchdownin Canyon Springsille (1-0), jonka puolustus jäykistyi 10:n sisällä, kun Arcadian kääntämiseen oli jäljellä alle kaksi minuuttia.

'Se oli suuri voitto, ja paljon nuoria lapsia uusissa tehtävissä', sanoi Canyon Springsin valmentaja Quincy Burts, joka sai ensimmäisen voittonsa Pioneerien valmentajana. 'Heidän piti oppia ja hioa, mutta he osoittivat paljon sitkeyttä.'

Austintown-Fitch (Ohio) 42, Foothill 10 — Austintown-Fitchissä kotona seisova Falcons teki maalin ensimmäisen puoliajan lopulla ja siirtyi 21-10 johtoon, jota Foothillin valmentaja Vernon Brown kutsui takaiskuksi.

Ryan-Blake Wilson sai 15 jaardin touchdown-syötön Mason Dew'ltä toisella neljänneksellä ja tasoitti Foothillin (0-1) neljän sisällä. Mutta Falcons ei pystynyt pysäyttämään Austintown-Fitchin juoksupeliä toisella puoliajalla.

Sierra Vista 6, Legacy 0 — Sierra Vistassa Jerron Baker katkaisi syötön ja palautti sen maalintekoon Mountain Lionsin ensimmäisellä neljänneksellä.

kuinka paljon mennä disney -maailmaan

Sierra Vista (1-0) ansaitsi shutoutin huolimatta siitä, että Legacy (0-1) ajoi punaisen alueen sisällä useita kertoja ennen pysähtymistä. Vuoristoleijonat käyttivät juoksupeliään pitääkseen kellon pyörimässä toisella puoliajalla ja paetakseen voitolla.

Perus 14, Desert Oasis 0 — Desert Oasisissa Joe Garza ja Marcellus Moore liittyivät 40 jaardin kosketukseen Wolvesin ensimmäisellä ajolla, ja puolustus hoiti loput.

Robert Wren juoksi touchdowniin ja Basic (1-0) löi vain kerran, mutta sai kolme touchdownia takaisin rangaistuspotkuilla, valmentaja Jeff Cahillin mukaan virheet olivat 'tyypillisiä ensimmäiselle pelille'.

Spring Valley 45, Chaparral 7 — Spring Valleyssa Tipisone Manu juoksi kolmeen touchdowniin, ja Grizzlies hallitsi peliä.

Spring Valleyn laitahyökkääjä Alec Livingston sai touchdown-syötön kaksi päivää isänsä kuoleman jälkeen.

'Se oli hienoa nähdä', Spring Valleyn valmentaja Marcus Teal sanoi. ”Alec pelasi raskaalla sydämellä. Hänen isänsä merkitsi hänelle kaikkea.'

enkeli numero 886

Kelze Howard johti Grizzliesin puolustusta kolmella säkillä.

mitä tarkoittaa 130

Clark 39, Cheyenne 8 — Cheyennessa Mason King heitti kaksi touchdownia ja juoksi kahdelle Chargersille.

Marquise Hill nappasi 75 jaardin ja Irving Daniels lisäsi 15 jaardin TD-vastaanoton Clarkille (1-0), ja Jimone Jimerson juoksi kahdelle TD:lle.

Mojave 27, Del Sol 12 — Mojavessa Zaquon Henderson juoksi kaksi touchdownia johtaakseen Rattlers-hyökkäystä, joka juoksi 238 jaardia.

Donte Hookfin juoksi touchdowniin ja lisäsi kolme tappiota ja kaksi säkkiä Mojavelle (1-0), ja Mike Wooten heitti maalin.

Rancho 59, Pinecrest Cadence 6 — Ranchossa Malik McHugh palautti avauspotkun saadakseen kosketuksen Ramsille.

Toby Sayphone juoksi 173 jaardia ja teki touchdowneja neljällä kahdeksasta siirrostaan, ja Jeremy Evans juoksi 82 ​​jaardia ja teki maalin molemmissa siirroissaan Rancholle (1-0).

Virgin Valley 54, Eldorado 20 — Eldoradossa Gunner Cortez oli 11-14 Bulldogsille 272 jaardia ja neljä touchdownia.

Hunter Otteson juoksi 180 jaardia ja touchdownin, ja Isaiah Frieling lisäsi 141 jaardia 12:lla siirrolla Bulldogsille (1-0). Chase Otteson nappasi kuusi syöttöä 146 jaardille ja yhden touchdownin ja juoksi myös maaliin Virgin Valleylle.

Moab Valley 26, Hurricane (Utah) 22 - Moapa Valleyssä Pirates juoksi 20-0 johtoon, mutta tarvitsi 53 jaardin katkaisun palautuksen Degan Jonesilta neljännellä neljänneksellä voittaakseen voittosarjansa 16:een.

mikä merkki on helmikuu 12

Landon Wrzesinski juoksi 86 jaardia ja touchdownin ja otti kolme syöttöä 127 jaardia, mukaan lukien 70 jaardin pisteet ruudulla syötetyllä syötöllä.

Pirates löi toisen puoliajan ensimmäisen pelin, ja Hurricane pääsi rahaksi aloittaakseen paluunsa.

The Meadows 41, Mater East 8 — The Meadowsissa Sean Gosse heitti kolme touchdownia, ja Mustangs rakensi puoliajan johdon 41-0.

Evan Baalbaky, John McGill ja Peter Diugu saivat touchdown-syöttöjä, ja Dawson Levine juoksi kahdelle maalille The Meadowsille (1-0).

Ota yhteyttä Jason Ortsiin osoitteessa jorts@reviewjournal.com. Seuraa @SportsWithOrts Twitterissä.